Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kamatmentes hitellel segítik a települések fejlődését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 28.
Visszatérítendő, kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. A térség fejlődését segítő szervezet ezúttal három település pályázatát támogatta.
Tovább...
 
„(…) hogy közösen boldog, egészséges embereket neveljünk” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 28.
A Városházán tartották a megye Szakmai Tanévnyitó Konferenciáját. A szimpózium résztvevőit dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, kiemelve ezt, hogy a közös cél és feladat boldog és egészséges fiatalok nevelése, akiket segíteni kell hivatásuk megtalálásában.
Tovább...
 
Civil tájékoztató fórum a legújabb pályázati lehetőségekről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 28.
Székesfehérvárra érkezik a CIVIL INFO – NEA 2020 című országos tájékoztató rendezvénysorozat. Szeptember 3-án, kedden 9.00 és 12.00 óra között a Városháza Dísztermében rendez fórumot a Miniszterelnökség, hogy tájékoztassa a civil szervezeteket a legújabb pályázati lehetőségekről.
Tovább...
 
Itthon a barátságos szomszéd a jó szomszéd, de ki nem álljuk a lármázókat Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. augusztus 28.
A magyarok szerint egy szomszéd legfontosabb tulajdonsága, ha barátságos - derül ki a Miutcánk legfrissebb kutatásából. Mindeközben az Egyesült Államokban leginkább a megbízhatóságot preferálják, ha új lakó költözik a szomszédba. Itthon az emberek szinte mindegyike elvárná, hogy az új szomszédjuk bemutatkozzon, ez azonban egyáltalán nincs így. Ennek ellenére a többség jó viszonyt ápol a környezetében élőkkel.
Tovább...
 
Érdemérem a hős életmentőnek Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 27.
A Magyar Vöröskereszt Életmentő Érdeméremmel mondott köszönetet és adott át annak a kisfiúnak, aki augusztus elején megmentett egy nála két évvel idősebb fehérvári kislányt, akit túrázás közben lódarázs csípett meg.
Tovább...
 
Palacsintás péntek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 27.
Palacsintát sütnek pénteken Vízivárosban: a hagyományteremtő programmal az iskolakezdés előtti utolsó napokat szeretnék vidámabbá tenni egy kicsit a kisdiákok és az óvodások számára.
Tovább...
 
Ússza meg a nyarat trombózis után Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 27.
Mélyvénás trombózis után az érintettek gyakran panaszkodhatnak kisebb-nagyobb lábfájdalomra, dagadásra, melyet könnyű összekeverni egy újabb trombózissal. A panasz nyáron, a nagy melegben még erősebb, így a betegeket a hőség még jobban megviseli.
Tovább...
 
Mi vár a nőkre a változókorba lépve? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 27.
Hőhullámok, alvászavar, gyorsan növekvő zsírpárna, ingerlékenység, önbizalom-hiány, ráncosodás, izomfájdalom, nőgyógyászati problémák – csak néhány tünet a sok közül, amely a változókorba lépő hölgyeket vár(hat)ja.
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 26.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 26.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Neoton koncerttel és YouTuber találkozóval búcsúzik a nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 26.
A Bye Summer! programmal ér véget Székesfehérvár nyári kulturális rendezvénysorozata. A nyárzáró, tanévindító esemény idén két napon kínál látni- és hallanivalót: a Neoton Família Sztárjainak koncertje után az első fehérvári videós napon a legkedveltebb tartalomszolgáltatókkal találkozhat a közönség a Zichy-színpadon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8504 - 8514 / 20422